Gebroederlijke woontorens in een parkachtige sfeer

Waar voorheen kantoor Lomanhuis stond, komen twee moderne woontorens te staan die samen de ruimte bieden aan 119 huurappartementen. Beide torens zijn 10 verdiepingen hoog en met extra aandacht voor duurzaamheid gebouwd. Daarnaast is er specifiek de ruimte gecreëerd voor verschillende doelgroepen, doordat een deel van de appartementen in het middenhuursegment worden aangeboden. De twee woontorens worden door middel van overeenkomsten in architectuur en uitstraling met elkaar verbonden, zodat er een samenhangend beeld ontstaat. De verspringende raamkaders geven de gebouwen een speelse uitstraling, de groene buffer waaronder de fietsenstalling is gesitueerd neemt het zicht weg van de parkeergarage.  Zo ontstaat er een parkachtige uitstraling, en een gevarieerde woonomgeving waarin iedereen zich thuisvoelt. In Loman worden voornamelijk tweekamer- en driekamerappartementen aangeboden. Daarnaast is er één vierkamerappartement beschikbaar. De tweekamerappartementen vallen onder het middenhuursegment. De overige appartementen vallen onder de vrije sector verhuur, voor alle appartementen kun je je inschrijven via deze website.

Huurprijzen

Wil je graag alle prijzen op een rijtje? Download hier de prijslijst voor de middenhuurappartementen en de appartementen in de vrije sector. De beschikbaarheid en plattegronden van de appartementen, kun je via de woningzoeker per verdieping zoeken of een overzicht van totaalaanbod vrije sector via het menu bovenaan de pagina.

Huurgemak

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met je eigen groene energie, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Loman woon je in een compleet en comfortabel appartement vlakbij het centrum van Utrecht.