Hartje Nederland - ♥ Utrecht

In Utrecht woon je heerlijk centraal in Nederland. En dat is ideaal als je voor je werk, vrienden of hobby vaak op pad gaat. Maar ook als je een huismus bent, is Utrecht een fantastische stad om te wonen. Je vindt namelijk alles wat je nodig hebt in de charmante grachtenstad. Van toeristische knallers zoals de torenhoge Dom en het spoorwegmuseum tot de lekkerste ijsjes en het meest gevarieerde winkelaanbod. Jouw appartement in Loman staat in Transwijk, een buurt op nog een 10 minuten fietsen ten Zuidwesten van centrum Utrecht. Deze jaren 50 wijk is ruim opgezet en voorzien van veel groen, waaronder een van de grootste parken van Utrecht. Daarnaast heeft de wijk een autoluw karakter en een mooie mix tussen stedelijk en groen.

Vervoer (auto, fiets, openbaar vervoer)

Bereikbaarheid is zeker één van de pluspunten van wonen in Loman. Niet alleen woon je hier uitstekend bereikbaar met het ov en de auto, ook reis je vanuit Utrecht makkelijk heel Nederland rond. Je woont dicht genoeg bij centrum Utrecht om er met de fiets in 10 minuten te arriveren. En ook het Station Utrecht Centraal is slechts 10 minuten op je fiets van je verwijderd. Ga je liever met de bus? Op ongeveer 5 minuten lopen zijn twee verschillende bushaltes waar je op kunt stappen voor een ritje richting Station Utrecht Centraal.

Wandelen naar de supermarkt of door het park

Op nog geen 10 minuten lopen van je appartement tref je Winkelcentrum Nova. Dit overdekte winkelcentrum biedt een breed assortiment aan winkels, waaronder de supermarkt en diverse speciaalzaken. Handig voor de dagelijkse boodschappen, een cadeautje of een lekkere versnapering dus! Maar je kunt er ook goed terecht voor een nieuw kapsel, bril of de sportschool. Ben je toe aan een beetje frisse lucht? Ook dan woon je hier op de juiste plek, in je spreekwoordelijke achtertuin ligt namelijk Park Transwijk. Dit ruim opgezette park is niet alleen geschikt voor leuke evenementen, maar juist ook voor een dagelijkse wandeling of een rondje hardlopen. Voor wat extra vermaak kun je eens naar het skatepark, de stadsboerderij of de vijver gaan.