Thuis in Lomanhuis!

Welkom in je nieuwe appartement! In de animatie hierboven nemen we je even mee in een driekamerappartement van Loman. Want op de bouw kun je wegens veiligheid niet zomaar even binnenkijken. En je bent vast heel nieuwsgierig hoe het er uit kan komen te zien als jij jouw hippe interieur hebt meeverhuisd. De impressies geven een realistisch beeld van hoe het appartement er uit kan zien na inrichting en decoratie. Kleine details in de video en beelden kunnen echter afwijken. Heb je vragen over de afwerking van het appartement? In de veelgestelde vragen lees je daar meer over. Je mag zelf je muren schilderen of behangen om je appartement helemaal naar jouw smaak in te richten. Houd er dan wel rekening mee dat je de woning in oorspronkelijke staat moet terugbrengen als je gaat verhuizen.

Modern koken

De moderne open Keller keuken is tijdloos uitgevoerd met witte kasten en een zwart composiet werkblad. Zo ontstaat er een strakke en neutrale keuken, die mooi past in ieder interieur. Je kookt hier met technische hoogstandjes van Siemens, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, en een combi oven met magnetron functie. De volledige geïntegreerde vaatwasser en koel/-vriescombinatie maken de keuken compleet.

Goede nachtrust

Afhankelijk van welk type appartement je kiest, heb je de beschikking over één, twee of drie slaapkamers. Ga je voor een appartement met één slaapkamer, dan maak je daar natuurlijk een fijne ontspannen slaapkamer van met de ruimte voor jouw riante bed. Heb je de beschikking over meerdere slaapkamers? Dan heb je de luxe om het appartement flexibel in te delen. Een extra slaapkamer kan namelijk ook dienen als thuiskantoor, inloopkast voor je garderobe of als ruimte voor je uit de hand gelopen hobby. Zo ontstaat er een woning die helemaal aansluit bij jouw levensstijl.

Opgefrist de deur uit

Jouw appartement in Loman is voorzien van een mooi afgewerkte badkamer, compleet met verfrissende douche met een douchewand en een wasbak met spiegel en planchet. De vloer is betegeld met zwarte Mosa vloertegels, en ook de wanden zijn geheel betegeld, maar dan met witte wandtegels. Deze tijdloze combinatie zorgt ervoor dat deze badkamer niet alleen rustig oogt, maar ook makkelijk aan te passen is aan je eigen smaak. Ga je mee met de urban jungle trend en komt er een gezellige kamerplant in je badkamer? Of houd je meer van een luxe spa gevoel en ga je voor een antraciet badmatje en extra dikke handdoeken?